AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu

Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu

0 272 3222040
Adres
Fatih Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No24 Tınaztepe Kasabası Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu,hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz her yıl orta öğretime geçiş sisteminde başarılı şekilde çeşitli liselere öğrenci göndermektedir.
Kasaba Minibüs Hatları
Yerleşim Yeri
Kasabamız Afyon-Antalya karayolu güzergahında bulunup,Afyonkarahisar ile Sinanpaşa ilçesi arasında yer alır.
24 KM